imopedia: Imopedia lanseaza produsul I'm...dedicat agenților imobiliari și oferă cartea de vizită electronică

Imopedia lansează produsul ’ … dedicat exclusiv ție, agentul imobiliar prieten cu tehnologia! Parteneri în visul tău de a redefini experiența imobiliară, pornim împreună într-o aventură fascinantă și îți oferim posibilitatea de a te conecta cu clienții tăi într-un mod cu totul nou, eficient și facil.
Astfel, toți agenții imobiliari care își fac cont de agent pe platforma Imopedia.ro și îl activează completându-și datele în secțiunea I’m… vor primi la cerere, de la Imopedia, o ̆ ̆ (NFC) atât în format de cât și sub forma unui care poate fi atașat pe telefonul mobil. În plus, aceștia vor beneficia de condiții preferențiale la lansarea noului portal și a aplicației de mobil Imopedia și vor fi înscriși automat în Catalogul Imopedia al Agenților Imobiliari.
Produsul este oferit pentru membrii Imopedia și APAIR - Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania. Membrii APAIR vor putea opta pentru un sticker cu însemnul REALTOR®, marcând în acest fel contribuția esențială pe care o aduc breslei imobiliare din România.
Gata cu grija printatului cărților de vizită în format clasic! Gata cu oportunități ratate! De acum, ai toate datele de afaceri importante într-un singur loc și le poți partaja imediat, cu doar o atingere. Ieși în evidență și fă o primă impresie puternică salvând instant datele tale de contact undeva unde oamenii își petrec cea mai mare parte a timpului: pe telefonul lor mobil!
Comandă-ți cardul I'm... la link: https://www.imopedia.ro/im

Pentru  mai multe detalii urmareste materialul video "Imopedia lanseaza produsul I'm...dedicat agenților imobiliari și oferă cartea de vizită electronică"

Sursa: Youtube  /  imopedia