Hacking Work: Cum te ajută arta să reduci burnoutul semnificativ. Ștefan Teișanu la Cluj People & Culture Society

Ștefan Teișanu este manager cultural, antreprenor și director al Centrului Cultural Clujean. În timpul pandemiei, multe persoane au recurs la muzică, filme, lectură și alte forme de artă pentru a-și menține sănătatea mentală și emoțională. Deși cultura este adesea neglijată în finanțare, impactul ei pozitiv este imens, demonstrat și de cercetările realizate de Centrul Cultural Clujean în colaborare cu instituții internaționale. Prin proiecte precum "Cultural Prescriptions for Burnout" și "Music and Motherhood", Ștefan și echipa sa au arătat cum intervențiile culturale pot reduce burnout-ul și îmbunătăți starea de bine. El crede cu tărie că fericirea la locul de muncă poate fi amplificată prin conectarea constantă cu arta.

Cluj People & Culture Society este un eveniment organizat de Școala Spor și Hacking Work în care dorim să încurajăm schimbul de idei și bune practici pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a organizațiilor.

Video:
Liviu Cotoi - https://www.linkedin.com/in/liviucotoi/
Mihai Udubașa - https://www.linkedin.com/in/mihai-udubasa-aa0869208/

Foto:
Bianca Maghear - https://www.linkedin.com/in/bianca-maghear-809881299/

Pentru  mai multe detalii urmareste materialul video "Cum te ajută arta să reduci burnoutul semnificativ. Ștefan Teișanu la Cluj People & Culture Society"

Sursa: Youtube  /  Hacking Work