Lorand Soares Szasz: Cat de mult doresti sa atingi obiectivul tau?

Pentru  mai multe detalii urmareste materialul video "Cat de mult doresti sa atingi obiectivul tau?"

Cat de mult doresti sa atingi obiectivul tau? In studiul lui Dr. Curt Richter din 1950, durata medie de supravietuire a soarecilor plasati in apa a fost de aproximativ 15 minute, cu o variatie semnificativa in functie de conditiile individuale ale fiecarui soarece. Durata minima de supravietuire a fost de aproximativ 3 minute, iar durata maxima a fost de aproximativ 60 de ore.

Este interesant cum variatia individuala poate face diferenta intre viata si moarte, chiar in conditii de stres intense. Rezultatele acestui studiu au aratat ca exista o capacitate de rezistenta la stres care poate fi influentata de factori precum conditia fizica, experientele anterioare si mediul inconjurator, ceea ce poate fi relevant si pentru intelegerea modului in care oamenii raspund la stresul extrem si adaptarea lor la conditiile dificile.

Este fascinant cum si Tu poti performa de zeci de ori mai bine daca ai Speranta si Crezi ca este posibil. Daca te inconjori cu oameni valorosi sa ai un mediu inconjurator potrivit.

Comunitatea Upriserz este un asemenea mediu, intra chiar acum: https://www.upriserz.ro

Sursa: Youtube canal - Lorand Soares Szasz